A szárba szökkenő kankalin


Interjú - Inczédi Judit | "Soha többé" - a Primrose Paradise bemutatkozó dalának címe, amelynek klipje 2017. április 21-én, pénteken jelenik meg a youtube-on, s hangzik fel először a Forrás Rádióban. A háromtagú formáció stílusa saját bevallásuk szerint őszinte akusztikus popzene. Inczédi Judittal, a Primrose Paradise együttes 21 éves tatabányai énekesével beszélgettünk.Primrose Paradise - (balról jobbra) Mayer Noémi, Inczédi Judit, Megyeri Marci


Tatabánya Pont: A zene közel áll Hozzád.
Inczédi Judit:
Édesapám zenész, zongorista volt, így nem véletlenül kerültem én is a zene közelébe. Furulya, fuvola után népdalokat kezdtem énekelni; még versenyeken is részt vettem. Tízedikben már a rock & roll, a popzene vonzott inkább. 


Tatabánya Pont: Útkeresés? Indulás?

Inczédi Judit:
Vokalistaként közreműködtem tatabányai zenekarokban, aztán örömzene következett. Néhány éve kezdtem el dolgozni a szintén tatabányai Megyeri Marcival. Ő énekesnőt, szövegírót keresett. Kezdetben négy taggal örömzenéltünk, aztán Marcival maradtunk ketten. Később Marci Budapesten megismerte az együttes harmadik tagját: Mayer Noémit.


Tatabánya Pont: Klip is készült az első közös dalotokról...

Inczédi Judit:
Igen, egy ismerősünk filmes bemutatkozó anyagot szeretett volna készíteni, mi meg az első klipet. Összedolgoztunk, s megszületett a "Soha többé" című dal klipje.


Tatabánya Pont: Primrose Paradise lett az együttes neve.

Inczédi Judit:
Kankalin paradicsom a magyar fordítás. Kerestük a megfelelő elnevezést, szavakkal dobálóztunk, amíg meg nem találtuk a "kankalint". Megtetszett mindenkinek, így maradtunk emellett.


Tatabánya Pont: Folytatás?

Inczédi Judit:
A 2017-es esztendő májusának végén ismét stúdió, újabb zenékkel, számokkal. Zenekarunk három tagú, de vendégzenészekkel egészül majd ki a csapat. Legközelebb a Peron Tehetségkutatón szeretnénk bemutatkozni már három saját dallal.


2017. április 19.
Tatabánya Pont - Sugár Gabi
Fotó: Primrose Paradise


Primrose Paradise


Az együttes Soha többé című dalának rövid bemutatója. Klip- és dalpremier 2017. április 21-én.Dalszöveget írta:Inczédi Judit
A zenét szerezte: Megyeri Marci, Mayer Noémi


Ének: Inczédi Judit
Gitár: Megyeri Marci
Cselló: Mayer NoémiDalpremier: 2017. április 21. 07:30 - Forrás Rádió
Hivatalos videóklip megjelenése: 2017. április 21.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok