DJ Bóli - Az ismeretlen ismerős


Interjú - DJ Bóli | Lemezlovas, külföldi és hazai rendezvények rendszeres fellépője és hangulatfelelőse. Huszonnyolc éve szórakoztat, s zeneileg minden stílusban otthon van. Producerként 2007-ben tűnt fel a Szerelem első vérig című film címadó dalának átdolgozásával. Rendszeres fellépője volt a legendás Budapesti E-klubnak, és a Budapest Parádén felvonuló kamionjuk hangja volt éveken keresztül. A környékbeli települések után az elmúlt két évben már tatabányai fesztiválokon is feltűnt.Tatabánya Pont: Hogyan kerültél zenei pályára?

DJ Bóli: Fiatalon sokak számára vonzó ez a környezet: buli buli hátán, folyamatos éjszakai élet. Ez hamar magába szippantott. Jól is ment, és ahogy egyre nagyobb sikereket értem el, már nem is gondolkodtam azon, hogy esetleg váltanom kellene.


Tatabánya Pont: Sokan a Bóli és Pollák vagy a Starriders név alatt ismerhettek meg.
DJ Bóli: Pollák Csabival sok évre nyúlik vissza a barátságunk. Én már tíz éve zenéltem, mikor megismerkedtünk és kitaláltuk, hogy csinálunk valami közöset. Ennek a formációnak a neve a Starriders. Tizenhat éve dolgozunk együtt, sok nagyszerű buli van a hátunk mögött és ezt köszönöm neki. Ahogy népszerűbbek lettünk, egyre több felkérést kapunk mind a ketten, úgyhogy mostanában nehéz összeegyeztetni a közös munkát. Ennek ellenére mindig igyekszünk időt szakítani a Starriders-bulikra is.Bóli & Pollák a 66. Tatabányai Bányásznapon 2016. szeptember 2-án, szombaton.


Tatabánya Pont: Komáromban igen népszerűek a 25+ Retró Partyk, amelyek a te nevedhez köthetőek. Honnan jött az ötlet?
DJ Bóli: Manapság nincs olyan szórakozóhely, amely kifejezetten ennek a korosztálynak szólna. Sokan említették, hogy milyen jó lenne olyan bulikba elmenni, ahol fiatalkoruk nagy slágerei szólnak és saját korosztályukkal szórakozhatnak. Gondoltam megpróbálok havonta egy bulit kifejezetten ennek a célcsoportnak meghirdetni. Ahogy látom egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bulisorozat, ezért 2017. október 22-én a 25 év felettiek Retro Fergeteg Party következő állomása itt Tatabányán, a Puskin Művelődési Házban lesz.Tatabánya Pont: Léptél már fel a tatabányai Sörfesztiválon és Bányásznapon is. Milyen élmény volt?
DJ Bóli: Leírhatatlan. A tatabányai közönség egyszerűen fantasztikus. Emlékszem, a 2017-es Tatabányai Sörfesztivál első napján szakadt az eső, de egyszerűen nem tudtam abbahagyni a zenélést. Fergeteges volt a hangulat, az emberek az asztalokon táncoltak a zuhogó eső ellenére. Tönkre is ment az egyik lemezjátszóm, de az élmény mindenért kárpótolt. Ezért is döntöttem úgy, hogy csinálok egy önálló bulit Tatabányán.Óriási buli volt az 5. Tatabányai Sörfesztivál BD színpadán DJ Bóli Retro Fergeteg Partiján.


Tatabánya Pont: Várható, hogy a jövőben többet zenélsz majd Tatabányán?
DJ Bóli: Amíg igény van rá és az emberek jól szórakoznak, határozottan szeretnék többet jönni, mind fesztiválokra, mind pedig saját bulikkal. Ennek a party-sorozatnak új állomása a megyeszékhely. Az eddigi visszajelzések szerint egy igazán jót fogunk bulizni együtt, felidézve a tatabányai fesztiválok hangulatát. Szeretettel várok mindenkit, biztos vagyok benne, hogy aki eljön, nem fog csalódni.Tatabánya Pont élő közvetítése volt DJ Bóli bulijáról a 67. Tatabányai Bányásznapon 2017. szeptember 1-jén.


2017. október 7.
Tatabánya Pont - Barkaszi Gabriella
Fotó/videó: Tatabánya Pont (Godó Sanyi, Vasas Attila, Szutter Levente), Sparrow Marketing
A 25 év felettiek Retro Fergeteg Party-sorozat következő állomása:

2017. október 22-én:
Tatabánya

Puskin Művelődési Ház

Jegyek elővételben is kaphatók a Puskin Művelődési Házban.


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok