"Ez az ÉN időm - Fontos vagyok magamnak!" címmel hirdetett pályázatot a mÉrtékadó Nők TársaságaA mÉrtékadó Nők Társasága pályázatának a célja inspirálni és erősíteni a nőket abban, hogy fordítsanak magukra is időt, ami róluk szól, tegyenek magukért. Akik pedig már kialakították, beépítették az életükbe tudatosan az énidőt, megosszák nőtársaikkal, miért fontos ez, és miben segíti őket a hétköznapokban.

Küldd el a saját történeted! Mi kellett ahhoz, hogy
kialakítsd magadnak az ÉNIDŐT, mivel töltöd, és mit ad neked?

Nem baj, ha nem tudod irodalmi szinten megfogalmazni a történetedet, ha úgy érzed zagyva, vagy mást úgysem érdekelne. Mert minket biztosan érdekel!

És ezzel te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy más nő is BÁTRAN merjen ÉNIDŐT csinálni magának!

Maximum 3000 karakterben (A4-es oldal) várja a zsűri a történeteket, amelynek elnöke Jakupcsek Gabriella televíziós műsorvezető, újságíró.


A három leginspirálóbb történet íróját  2019. november 14-én, csütörtök este 17 órától az A Vértes Agórája Kamaratermében rendezendő ünnepélyes díjátadó keretében díjazzák, ahol Jakupcsek Gabriella egy előadást is tart a témában.

(A rendezvény azok számára lesz nyitott, akik pályáznak.)


Ha te nyered Lakatos Márk Stílusműhelyének Átvarázsló Csomagját, részed lesz egy egyéni tanácsadásban Lakatos Márkkal, profi divatfotók készülnek rólad, hajstyling- és sminktanácsadáson veszel részt és professzionális sminked és frizurád is készül.

A pályázatok beküldési határideje: 2019. október 31., csütörtök éjfél.


A pályázattal kapcsolatos információkat, a jelentkezés módját, valamint a szabályzatot is az alábbi linken találod: http://mertekadonok.hu/palyazat_enido/


Ragadj klaviatúrát!
Légy inspirátor!


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok