Folytatódik a Jó szerencsét! matricagyűjtési láz


Következő állomásához érkezett a matricagyűjtési láz, amely a 2017-es évi gyermeknapon indult útjára. Májusban a lurkók először vehették kezükbe a Jó szerencsét! matricásalbumot, amelyhez 2017. június 16-18. között az 5. Tatabányai Sörfesztiválon is hozzá lehet majd jutni.



Kedves Gyerekek! Tartsatok velünk egy izgalmas időutazásra! Ismerjétek meg játékos formában a 120 esztendőre visszatekintő bányászmúltunkat és a 70 éves Tatabánya történelmét!

Hozzátok el szüleiteket az 5. Tatabányai Sörfesztiválra, ahol gyermekprogramok is várják a családokat. Keressétek a Jó szerencsét! feliratú sátrat a vidámpark mellett. A sátorban pénteken, szombaton és vasárnap kézműveskedhettek, játszhattok kedvetekre, cserébe pedig matricákat is gyűjthettek a Jó szerencsét! albumba.



5. Tatabányai Sörfesztivál*
A programért kattintson IDE!

 



Mindemellett matricacsomagokhoz több helyszínen is hozzá lehet jutni a városban, így a Gyémánt Fürdőben családi jegy vagy gyermekjegy vásárlásakor, vagy például a Decathlon sportáruházban, a Roberto Cukrászdában, a Vértes Centerben található Libriben, Budmilban és Kreatív Hobbi üzletben vásárláskor Tatabánya Kártya felmutatása ellenében.




Találkozzunk októberig minél több városi rendezvényen, ahol egyedi matricákhoz is hozzájuthattok!

Gyűjtétek össze és ragasszátok be hát a 120 matricát, hogy hamar beteljen az album, hiszen a nagy kalandon kívül értékes nyeremények is várnak rátok, ha visszakülditek majd a kitöltött nyereményszelvényt, amelyet az albumban találtok!



Jó szerencsét!

 



* A sör alkohol. Csak 18 éven felülieket szolgálunk ki alkohollal!
Kérjük, figyeljenek a gyermekekre! Kérjük, tiszteljék meg a gyermekeket azzal, hogy jelenlétükben és értük felelősséggel fogyasztanak sört és más szeszesitalt! Köszönjük! Tatabánya Pont





Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!




7. Tatabányai Sörfesztivál



KATTINTSON IDE
A RÉSZLETES PROGRAMÉRT!


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE





Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE





Turul-madár



Gerecse Kapuja Látogatóközpont




 





 





 

 



Iratkozz fel az eseményekre!







Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok