Gála a dévai árvákért


A szeretet és segítségnyújtás fontosságát hangsúlyozta Schmidt Csaba polgármester a tizedik alkalommal megrendezett Déva Gálán a Jászai Mari Színház, Népházban. A Bányász Táncegyüttes jótékonysági rendezvényén telt ház fogadta az ingyen fellépő művészeket.



Csík Zenekar a Tatabánya Szimfonikusokkal

-Az, hogy Önök hozzájárulnak az árvák sorsának jobbá tételéhez egy akkora gerenda, amely egy egész épület súlyát tartja meg. Hatalmas távolságról jöttünk ide, de a 900 kilométer eltörpül a jó szándékuk által – fogalmazott az Erdélyből érkezett Kolozsvári Tibor. Elmondta azt is: 68 intézmény nevében állhat ki azok elé, akik hozzásegítik őt és munkatársait ahhoz, hogy minden áldott nap 2300 gyermeknek teríthessenek asztalt.



Kolozsvári Tibor természetesen nem egyedül érkezett


A műsorban szerepelt Malek Andrea, aki önállóan is fellépett, de közösen is énekelt Korpás Évával, Lakatos Róberttel. Berecz András ének- és mesemondó ízes és tanulságos történeteivel nevettette meg a közönségét.



Berecz András ének- és mesemondó


A Jászai Mari Színház társulata A dzsungel könyvéből adott elő egy jelenetet, a Bányász Táncegyüttes és az utánpótlás Cinege Táncegyüttes produkciója ezúttal is lélegzetelállítóak voltak, Vörös Gyula vezetésével közreműködött a Tatabánya Szimfonikusok, akik később bekapcsolódtak a Csík Zenekar meglepetésekkel teli koncertjébe is.





 

Kapcsolódó interjú


Emmer Róbert: A tíz éves Déva Gála sikertörténet






Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!



 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE





Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE





Turul-madár



Gerecse Kapuja Látogatóközpont




 





 





 

 



Iratkozz fel az eseményekre!







Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok