Gyorsasági Görkorcsolyázó Európa Kupát rendeztek Tatabányán


2013. május 18-19-én második alkalommal tartottak Európa Kupa futamot az Olimpiai úti görkorcsolyapályán. A Tatabányai Diákkorcsolyázó Egyesület (TDKE) rendezésében kilenc nemzet mintegy 170 sportolója küzdött a helyezésekért, valamint a Turul Kupán való jobb szereplésért.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A viadal fővédnöke Schmidt Csaba polgármester megnyitójában elmondta: a város fontosnak tartja a sport támogatását, hiszen a sportolás sok embert megmozgat, akár versenyszerűen vagy hobbi szinten művelik azt. Egyebek mellett ennek a segítését szolgálja az Egészséges Tatabányáért Program (ETP) is - hangsúlyozta.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A polgármester kiemelte: Tatabánya büszke arra, hogy ilyen szép görkorcsolyapályája van és klubjának versenyzői is sikeresek. A versenyzőket köszöntötte a Magyar Országos Görkorcsolyázó Sportági Szövetség (MOGSZ) elnökségi tagja, Garzó Erika is. Ezután a főszerep már a versenyzőké volt, hogy a tükörsima aszfalton minél jobb időeredményt és helyezést érjenek el.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A tatabányai versenyzők eredményei az Európa Kupán:Balról jobbra: Szatmári Nikoletta, Kun Balázs, Remete Solt, Makszim Zsombor (fotó: tatabanya.hu) További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


1. Makszim Zsombor (junior A), Szatmári Nikoletta egy 3 és egy 5. helyezés, Remete Solt 3. és 4. helyezés, Kun Balázs 2. és 6. helyezés.


Turul Kupa:

Tóth Eszter 1. helyezés,Gengeliczky Dorottya 3. helyezés. Fábián Fanni 2.,Gyurmánczi Dániel két 2. és egy 3. helyezés. Soós Richárd 2. helyezés, Vida Ádám 3. helyezés. Mohi Csilla 3. helyezés.


A TDKE edzői:

Lugosi László, Moravcsik-Fecskés Orsolya és Németh Tiborforrás: tatabanya.hu

 


Kapcsolódó interjú:


Moravcsik-Fecskés Orsolya: Tatabányán Gyorsasági Görkorcsolyázó Európa Kupa lesz májusban

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok