Hamarosan nyit a Vértes Agorája


A visszaszámlálás a végéhez közeledik. A nagyközönség április elején veheti birtokba Tatabánya szívében az egykori Közművelődés Házának újraélesztett épületét.
Az ókori Görögországban a városok központi tere volt. Az Agora Tatabányán multifunkcionális közösségi központ lesz, amelynek kivitelezése mostanra a célegyenesbe ért.
A homlokzattal már ismerkednek egy ideje a városlakók: a sötétszürke, narancs és piros trespa lapokkal, süttői mészkővel burkolt épület vonzza a tekintetet. A nagy üvegfelületeken bekukkantva kívülről is látszik, hogy odabent gőzerővel folyik a munka.
Az építési területen Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője mutatja büszkén, hol lesz a Tatabánya Pont ügyféltere, a Start Tehetségpont "üvegkalitkája", hol a lift, milyen hosszú a bárpult az étteremben és stílusos a 268 fix ülőhellyel ellátott és további 200 székkel bővíthető korszerű színházterem.
A megújult épület minden zege és zuga meglepetést rejt: a 120 személyes kamaraterem háromfelé tagolható, a gyerekmegőrző helyisége napfényben úszik, a hatalmas raktárba teherautóval is be lehet állni. Nincs már messze április első hétvégéje, amikor végre bárki előtt kinyílik az új, fotocellás bejárat.

forrás: Kemma.hu
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok