Kérdőív: A tatabányai rendezvények a fiatalok szemével


Talabér Beatrix, a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda gyakornoka, szakdolgozatához készített kérdőívet, melyben 14 és 20 év közötti diákokat kérdez a tatabányai rendezvényekről. Amennyiben ebbe a korosztályba tartozol és tatabányai illetve Tatabánya környéki vagy, szeretnénk megkérni az alábbi kérdőív kitöltésére.Célunk közös: azért kérjük a segítséged, mert az egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő városi rendezvényeket szervezzünk, a meglévő kínálatot bővítsük és további lehetőségeket tárjunk fel, másrészt Bea szakdolgozatának elkészítéséhez is sokat segítesz.

Ahhoz, hogy a témával kapcsolatban megbízható információkat kapjunk, arra kérünk, hogy a legpontosabb válaszokat add. A válaszadás önkéntes. A kérdőívben közölt adatokat névtelenül kezeljük.


A kérdőívet igyekszünk eljuttatni a környékbeli általános- illetve középiskolákhoz, de lehetőséged van az internetes kitöltésre is az alábbi linken, amely maximum 5 percet vesz igénybe:

Nagyon köszönjük, hogy munkánkat segíted!
Találkozunk a rendezvényeken.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok