2012 képekben


Visszaemlékezés az elmúlt év kisebb-nagyobb közösségi eseményeire Tatabányán. Egyszerű válogatás ez, hogy könnyebb legyen hónapról-hónapra felelevenítenünk az életünk elmúlt pillanatait. Mindannyiunknak vannak emlékei, amelyeket bizonyos eseményekhez kötünk. Reméljük, sikerül mosolyt csalni az Önök arcára is, amikor végignézik a képeket és titokban bízunk abban is, hogy felvillan egy-egy olyan kép is Önök előtt, melyet a fényképezőgépek nem láthattak. Nem is biztos, hogy pont akkor és pont ott történt valami olyan dolog, amit itt a fotókon látni, mégis eszükbe jut most és szívesen mesélnek róla baráti társaságban akár ma is. Legyen ez egy szempillantás, egy kézfogás, egy ritkán hallott szó, egy régi barát felbukkanása vagy egy szerelem kezdete, egy új munkahely vagy egy új iskola.

Egyszerű válogatás tehát, nem fedi le a teljes tatabányai 2012-es rendezvény kínálatot. Nagyon sok olyan esemény is történt, amelyek nincsenek a felsorolásban, mégis sokunknak kedves emlék.

Köszönjük Önöknek, hogy a tatabányai rendezvényekre ellátogattak és bizton állíthatjuk, ahogy a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda munkatársai, ugyanúgy minden szervező a városban 2013-ban is visszavárják Önöket! Találkozzunk idén is hétköznapokon és hétvégéken, reggel az uszodában, délelőtt a munkahelyeken és az iskolákban, délután a Gyémánt Fürdőben, a kalandparkban és a Tatabányai Műjégpályán, a sportversenyeken, az éttermekben, kávézókban, üzletekben, esténként a Jászai Mari Színházban és a hamarosan nyíló Vértes Agorájában, a művelődési és közösségi házakban, séta közben a megújult városközpontban vagy a környező erdőkben, a szabadtéri fesztiválokon és koncerteken, vagy éjszakánként a szórakozóhelyeken.

Mi szerettük a 2012-es esztendőt...


A képek ezúttal fekete-fehérek. A színes képekért kérjük, kattintson az adott fotóra. Érdemes!Omega koncert márciusban a Földi Imre Sportcsarnokban (fotó: Tatabánya Pont)Muri Enikő koncertje márciusban a Vértes Centerben (fotó: Vértes Center)Baricz Gergő koncertje márciusban a Fiatalok Európája kiállításon (fotó: Tatabánya Pont)Falusi Mariann és a Big Band a Jászai Mari Színházban márciusban (fotó: tatabanya.hu)A Decathlon Gerecse 50 teljesítménytúrán rekordszámú induló vett részt áprilisbanVasútmodell kiállítás a Vértes Centerben áprilisban (fotó: Tatabánya Pont)Pünkösdi Forgórózsa Fesztivál Bánhidán májusban (fotó: Tatabánya Pont)Városi Gyermeknap a Jászai Mari Színház, Népház mögött június elejénA Kávéházi Esték vendége volt Kovács Koko István júniusban a Jászai Mari SzínházbanSíkvölgyi Lovasnap júliusban az Olasz LovastanyánHoldviola koncert a Szent István Napokon augusztus 19-énRúzsa Magdi koncertje a Szent István Napokon augusztus 20-ánExperidance Tánctársulat fellépése a Fő Tér Avató Fesztiválon augusztus 26-ánÁrpád szobor avatása a városközpontban augusztus 26-ánMagna Cum Laude koncertje a Bányásznapon szeptember elejénNeoton Família koncertje a Bányásznapon szeptember elejénRichter Egészségváros a városközpontban - baleseti szimuláció szeptemberbenEurópai Autómentes Nap - bringás felvonulás szeptemberben (fotó: Tatabánya Pont)Faszén Fesztivál szeptemberben a Szabadtéri Bányászati Múzeum területénAgora Jazz a zenepavilonban a városközpontban szeptemberbenPeron All Stars az Árpád téren szeptemberbenGhymes koncert a Dózsakerti Családi NaponKállay-Sauders András koncertje a Vértes Centerben októberben (fotó: Vértes Center)Ability Park a városközpontban októberbenTök Jó Fesztivál az Árpád téren októberbenRepublic koncert a Sárberki Általános Iskola kórusával a Földi Imre Sportcsarnokban novemberbenAdventi Vásár és Ablaknyitogató az Árpád téren decemberbenSzínesre varázsolták a jeget a Tatabányai Műjégpályán (Tényleg!)Szilveszteri Tűzijáték a városközpontban

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok