Kiss Endi: Szeretem Tatabányát!


Koncertezéssel, lemezfelvétellel zsúfolt napjai egyikén sikerült elcsípni Kiss Endit, hogy adjon némi előzetest a 2013. június 22-i tatabányai koncertjükhöz. A Tatabánya Pont interjúja Kiss Endivel, a Hooligans együttes dobosával.Tatabánya Pont: Elég nehéz volt összehozni időben ezt az interjút. Ennyire beindult a fesztiváli szezon?  
Kiss Endi: Bizony. Mi alapvetően mindenhová el szeretnénk jutni, ahová elhívnak minket és adottak a feltételek. Nem csak fesztiválokra járunk, ez látszik is az évi 80 koncertünkből. Viszont nyilván márciustól kb. októberig zajlanak azok a települési fesztiválok, amelyeket előnyben részesítünk a "nagyokkal" szemben, mint a például a Sziget, hiszen családiasabb hangulatuk mellett ugyanúgy nagy tömegeket mozgatnak meg.Tatabánya Pont: Ti évek hosszú sora óta élvonalbeli zenekarnak számítotok, több korosztály is kedveli a zenéteket. Hogyan értétek el illetve tartjátok fenn ezt az idillt?
Kiss Endi: Ez talán elsősorban annak köszönhető, hogy dallamos rockzenét játszunk, ami szinte bármelyik korosztálynak megfelel. Nem ez volt kimondottan a célunk, de nyilván örülünk neki, hogy egész családok látogatnak ki a bulijainkra. Azt a kérdést is ők tudnák legjobban megválaszolni, hogy mit szeretnek rajtunk. Arra persze büszkék vagyunk, ha idősebbek is kedvelik a zenénket, hiszen vallom, hogy a korral az ízlés is finomodik, ott már nincsenek "divat-rockerek".Tatabánya Pont: Miért, mi volt a cél a zenétekkel?
Kiss Endi: Hát, tudod, 6 évesen, amikor elkezdtünk zenélni, Csipa, Tibi és én, még nem tudtuk, mi célból, csak szerettük a zenét. Ez nem változott máig sem: itt nincs matematika, egyszerűen imádjuk, amit csinálunk, és ez biztos látszik is rajtunk. Az, hogy közben ez még tetszik is az embereknek, az egy hatalmas plusz, hajtóerő nekünk is, ezért szeretjük a közönségünket, hiszen nem a próbateremnek kívánunk zenélni, hanem minél nagyobb rajongói tábornak.


Tatabánya Pont: Szerencsére elég gyakran játszotok Tatabányán. Milyen emlékeid, élményeid vannak a városról?
Kiss Endi: Leginkább arra emlékszem, hogy a koncertek után mekkora bulikat csaptunk még haverokkal. Volt, hogy több napig is maradtam még, amikor persze nem kellett azonnal tovább indulni a busszal egy másik koncertre. Jó kis városotok van, szeretem!
Tatabánya Pont:
Köszönjük szépen. Üzensz is valamit a meglévő és leendő tatabányai rajongóitoknak, hogy miért érdemes kilátogatniuk a Sörfesztiválon a Hooligans koncertjére?

Kiss Endi: Igen, azt üzenem mindenkinek, hogy jöjjön el a koncertre, hiszen az eddigi 9 albumunk slágerei mellett játszunk már dalokat a most készülő História című albumunkról is. Akkora a pörgés most a zenekar körül, hogy tuti őrület és hatalmas buli vár mindenkit a Tatabányai Sörfesztiválon, mint minden Hooligans-koncerten!!!


Holicsek Szilvia

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok