TATABÁNYAI MALACSÁGOK 2017


KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY


VERSENYKIÍRÁS
 
A Tatabányai Malacságok kolbásztöltő versenyére 3-8 fős csapatok jelentkezését várjuk.

A nevező csapatoknak biztosítunk helyet, 10 kg friss kolbászhúst és belet, melyet a töltés előtt fehér műanyag ládában adunk át 1000 Ft-os letéti díj ellenében. A letéti díjat a versenyt követően a láda leadásakor visszatérítjük a csapatnak. Ezenkívül biztosítunk asztalt és vizet, a többi kelléket a csapatoknak szükséges magukkal hozni (hagyományos kézi daráló, töltőgép, fűszerek, kések, vágódeszka, edények, kézmosáshoz lavórok és minden egyéb szükséges eszköz).

A kolbásztöltésre 2017. február 11-én 11:00 órától 13:00 óráig van lehetőség a rendezvény helyszínén (Árpád tér) erre kijelölt helyeken. A kolbászmintát a csapat megjelölésével a szervezőknél kell leadni legkésőbb 13.15-ig.

A IV. Tatabányai Malacságok programja ITT található.


 
A nevezési díja:
10.000,- Ft Tatabánya Kártyával (a csapatból egy főnek be kell mutatnia a Tatabánya Kártyáját)
11.000,- Ft Tatabánya Kártya nélkül

(+1000,- Ft minden csapatnak, amely a verseny végén visszajár.) A versenyben részt vevő csapatoknak egy pár kolbászt (2X20-25 cm ) kell leadni, amely ízre, küllemre és aromára is meg kell feleljen a zsűri elvárásainak.

A nevező csapatok minden résztvevőjének kötelező kötény, köpeny és sapka vagy kendő használata, melyet egyedileg kell kialakítani a csapatra jellemző sajátosságokkal, hiszen a zsűri az elbírálásnál a csapatok ötletességét, egyediségét is figyelembe veszi.A megmaradt kolbászalapanyagot a csapatok saját felhasználásra megtarthatják, amelyet zárt edényben kell tárolni, további értékesítésre illetve kóstoltatásra azonban nem használható fel.  Kérjük, hogy a kolbászgyártás során keletkezett ételmaradékot az általunk biztosított műanyagzsákokban tárolják, melyet a versenyt követően a szervezőknél kell leadni.
 

A versenyre nevezni az alábbi nevezési lapon csapatnév megjelöléssel lehet, legkésőbb 2017. január 31-ig.


A nevezési díj befizetését 2017. január 31-ig a Tatabánya Pont Irodában (2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1., a Vértes Agorája épülete telefon: 34 688 188 ) személyesen tehetik meg.

A kolbásztöltésre 2017. február 11-én 11:00 órától 13:00 óráig van lehetőség a rendezvény helyszínén erre kijelölt helyeken. A kolbászmintát a csapat megjelölésével a szervezőknél kell leadni legkésőbb 13.15-ig.

Eredményhirdetés a színpadon 15:00 órakor lesz. A zsűri által legízletesebbnek ítélt első három csapatot értékes nyereményekkel jutalmazzuk, továbbá értékes különdíjak is kiosztásra kerülnek.

Szeretettel várjuk az Önök jelentkezését is!


Szervező: Tatabánya Pont


Ötletgazda: Bányász Művelődési Otthon, Kertváros (Pákai Ernő, Magyarné Kocsis Andrea)


 Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!


Matricagyűjtő játék


2017-ben lesz még lehetőség matricához hozzájutni.
További információ itt is
elérhető lesz a honlapon.
Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok