Látogatórekord dőlt meg a IV. Tatabányai Sörfesztiválon


Minden eddiginél többen voltak a IV. Tatabányai Sörfesztivál, amely 2016. június 17-19. között került megrendezésre Tatabánya központjában. A látogatók péntek és vasárnap között több mint 50 féle sört kóstolhattak meg és a széles programkínálatban megtalálhatták a Halott Pénzt, Superstereot, Péterfy Borit, Hooliganst, Beatricet, Vad Fruttikat, Wallkingst, Zaporozsecet, Gryllus Vilmost, Makszimot, Dj Sinyót és a sok helyi és környékbeli fellépőt. A gasztronómiai kínálat mellett a vidámpark is szórakoztatta a közönséget.Nézze meg a pénteki napról készült videót itt:Nézze meg a szombati napról készült videót itt:Nézze meg a vasárnapról készült videót itt:

 

Köszönet


Sok szép emlék maradt a 2016-os Tatabányai Sörfesztivál után. Koncertek, bulik, sok-sok finom sör és más finomság, EB szurkolás, vásár, vidámpark... Köszönjük Nektek, kedves Fesztiválozók és Látogatók, hogy ilyen sokan eljöttetek 2016. június 17-19. között!

Mindez természetesen nem jöhetett volna létre a támogatók nélkül. Külön köszönjük Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Grundfosnak, a UPC Magyarországnak, a Dot-Ing Ingatlanirodának, az Exedy-Dynax-nek, a Sanmina SCI-nek! És köszönjük az együttműködést partnereinknek: Forrás Rádió, TKTV, MiTatabányánk, KEMINFÓ Magazin, Lokál Tatabánya, tatabanya.hu, infotatabanya.hu, Szuperinfo, 24 Óra, CHS Stúdió, továbbá: A Vértes Agorája, T-Szol Zrt., Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Tatabánya Megyei Jogú Város Közterület-felügyelete, Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., Sipos Vidámpark, Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Országos Mentőszolgálat Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága - Tatabányai Mentőállomás, Magyar Vöröskereszt Tatabányai Szervezete, Otthon Segítünk Alapítvány.

Köszönjük a fellépőknek, hogy eljöttek hozzánk! Megtiszteltetés számunkra, hogy fogadhattuk az együtteseket, előadókat, DJ-ket, egyesületeket, csoportokat, mindenkit, akik tágabb vagy szűkebb Hazánk bármely szegletéből is érkeztek!

És nem utolsó sorban köszönet a munkatársaknak, a crew-nak vagyis a műszaki csapatnak, a lelkes diák segítőknek, a vendéglátósoknak, az árusoknak, hostesseknek, hogy dolgoztak, dolgoztak, és dolgoztak. Köszönjük, hogy bírtátok a gyűrődést! :-)

KÖSZÖNET MINDEZÉRT! 2017-ben találkozunk az V. Tatabányai Sörfesztiválon!

 Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok