Mackókészítő pályázat mackókedvelőknek


Tudtad, hogy Kormos István, aki megírta nekünk Vackor, a piszén pisze kölyökmackó kalandjait, idén született pontosan 90 éve? Az Ő tiszteletére, és hálánk jeléül várjuk Vackor közeli, távoli, fiatal, idős, vicces, komoly és minden más medverokonait!Találd ki, tervezd meg, majd készítsd el egyedül, vagy szerezz társakat és készítsétek el közösen az általatok megálmodott medvét! Majd nevezzétek be az újszülött mackót a nagy medvenapi megmérettetésre!


A nagy medvekészítő akció 2013. május 2-án indul és 2013. június 1-ig tart. Ezen idő alatt elkészült medvék nevezését három kategóriában várjuk:

- egyéni
- csoportos (pl osztályközösségek, szakkörös csoportok, medvekészítésre verbuválódott csoportok)
- családi


Az alkalmazott technikát illetően megkötés nincs: lehet varrni, ragasztani, szögelni, hegeszteni, készülhet textilből, papírból, fából, PET palackból, LEGO-ból, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. A legfontosabb tehát, hogy saját készítésű mackókat várunk!


Méretbeli megkötés ugyancsak nincs, viszont a kimondottan nagy vagy kényes, stb., tehát a különleges bánásmódot igénylő medvék nevezésével kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges.


A beérkezett pályaműveket a 2013. június 8-i könyvnappal egybekötött Nagy Medvenapon kiállítjuk az Árpád téren. A medvék a rendezvényt követően elvihetők a helyszínről, vagy a rendezvényt követő hétfőtől a Tatabánya Pont irodájából.
Egy pályázó illetve egy pályázó csoport csak egy medvét indíthat a pályázaton.


A pályaművek benyújtása:
személyesen a Tatabánya Pont irodájában (Tatabánya, Szent Borbála tér 1, A Vértes Agorája épülete, földszint, bejárattól jobbra), a Tatabánya Pont iroda nyitvatartási ideje alatt:
hétfő: 14-18 óra között
kedd-péntek: 10-18 óra között
szombat: 10-12 óra között


A pályaművek mellé kérjük csatoljatok egy "medveigazolványt", amelyről leolvasható a medve neve, a készítők neve, elérhetősége, és hogy mely kategóriában pályáztok a medvétekkel.


A medvék beérkezési határideje
(avagy a medvegyülekező vége):
2013. június 1., szombat, 12 óra

Nevezési díj nincs! Szeretettel várunk minden mackót, akár postán beküldve is.


A medveszakértő zsűri döntése után kategóriánként első, második, harmadik helyezettet díjazunk a 2013. június 8-i, az Árpád téren megrendezésre kerülő könyvnapon, amelyre ha ellátogatsz, ügyességi medvepróbákon is részt vehetsz. Sőt, ezen a napon találkozhatsz a Barnabás mackós mesekönyvek szerzőjével, Telegdi Ágnessel és megnézheted, hogyan születnek a történetek.


Gyere el a könyvnapra június 8-án, mert sok minden más is vár még Rád!Ha szereted a mackókat, lájkolj!Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok