Minden ünnepi rendezvény elmarad


Minden 2013. március 15-re  tervezett városi ünnepség elmarad Tatabányán, így a  hagyományok szerint a bánhidai szoborkertben tartandó megemlékezés is.A fotó 2013. január 17-én készült. Akkor nem a szél, hanem a hókotró emelt hóhegyet.


Mint azt a tatabanya.hu Rendkívüli helyzet című írásban is közzé tették: a rendkívüli időjárási- és útviszonyok miatt a Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság 2013. március 18-ig megtiltotta a közlekedést Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata és Tatabánya és térségeik területén.

forrás: tatabanya.hu

 Rendkívüli helyzet2013. március 15.: Tatabányán a bajba jutott állampolgárok részére az alábbi helyeken nyitottak meg átmeneti szállásokat: a középfokú kollégiumban, a Földi Imre Sportcsarnok, a Váci Mihály általános iskola. A helyi védelmi bizottságok által elrendelt korlátozások figyelembevételével a Vértes Volán Zrt. Tatabánya, Tata, Oroszlány, Kisbér, Komárom járásban sem indítja el helyközi járatait. Az esztergomi térségben csak az Esztergom-Pilisvörösvár közötti
szakaszon a volán járatok, valamint a Kesztölc-Piliscsaba-Pilisvörösvár vonalon a vonatpótló buszok közlekednek. Tatabányán a helyi közlekedés is szünetel, az 1-es és 5-ös autóbusz vonalon óránként elindul egy-egy járat, de valószínűleg jelentős késéssel ér az egyes megállókhoz.

Tatabányán a Sárberki lakótelep nagy részén kiesett egy fázis a hálózatból, ezért a hőközpontok szivattyúi leálltak és megszűnt a fűtés és melegvíz szolgáltatás - közölte a Komtávhő. A diszpécserszolgálat elmondta, a társaság villamos szakemberei felvették a kapcsolatot az E.ON-nal és készen állnak arra, ha visszajön az áram, a hőközpontokat automatikusan vagy kézzel újraindítsák. Szintén áramszünet miatt nincs fűtés és melegvíz a Fő tér 3-as és 7-es szám alatt, valamint a Mártírok útja 78-80-ban, itt a közelben kidőlt egy villanyoszlop.

Forrás: tatabanya.hu/MTI

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok