Nemzeti Összetartozás Napja 2020. június 4-én


Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából megrendezésre kerülő városi megemlékezésre 2020. június 4-én, csütörtökön 16:00 órára a városközpontban található Életfa szoborhoz. A megemlékezésen nyílik meg a Trianon100 - Fotókiállítás a nemzeti összetartozás jegyében című kültéri kiállítás ugyanezen a helyszínen, amely megtekinthető 2020. június 4. és június 18. között.A fotó 2017. június 4-én készült.Szervező: Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Tatabánya Pont Rendezvényszervező Iroda

 A rendezvény a 247/2020. (V. 28.) Kormány rendelet a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartott megemlékezésekről szóló rendelet hatálya alá esik, a szervezők ezen rendelet hatálya alá eső megemlékezést szerveznek 2020. június 4-én.

Tisztelettel felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a 247/2020. (V. 28.) Korm. rendelet 1. § (3) értelmében a rendezvény helyszínén a megemlékezők lehetőség szerint egymástól 1,5 méter távolságot kötelesek tartani!

Tisztelettel kérjük a megemlékezőket, hogy az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet valamennyi vonatkozó rendeletét a helyszínen betartani szíveskedjenek!

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.
A rendezvényen fényképek és videó felvételek készülnek, amelyeken Ön is szerepelhet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyilvános rendezvényen bárkiről készült fotót és/vagy videót a Tatabánya Pont honlapján, Tatabánya város hivatalos honlapján, a Tatabánya Pont és a Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának hivatalos közösségi és offline felületein felhasználják. A rendezvény területén a rendezvény teljes időtartama alatt drónt használni tilos!
Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény vagy egy-egy eleme elmaradhat. Esőnap nincs. Megértésüket köszönjük.
A rendezvény ingyenes!

Szeretettel várjuk!


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok