Nyílt nap az Agorában


A miniszterelnökség egy olyan nyílt nap sorozatot indított, amely a legnagyobb uniós fejlesztéseket hivatott bemutatni. Ennek keretében 2014. március 9-én a Vértes Agorája egész nap programokkal várta az érdeklődőket.Az Agora Mozgást ezúttal az olimpiai negyedik helyezett kézilabdázó, Harsányi Gergely és az olimpiai bronzérmes dzsúdós, Csernoviczki Éva vezényelte. Éva Scheib Ákossal adott ízelítőt a cselgáncs szépségeiből. Nem maradhatott el a libbentés sem, de művészeti programok, a népi hagyományok köré felépített játszóház és a Bóbita Együttes gyerekműsora is szerepelt a kínálatban.A fotóművészet kedvelői a 10 éves Kép-Szín-Tér műhely nyílt tárlatvezetésén vehettek részt, az alagsorban pedig az alkotóterem dekorálásába kapcsolódhattak be az arra fogékony látogatók. Kétóránként indultak az Agora Turnék, ahol a résztvevők bejárták az épület minden zegét-zugát.
 
A Langaléta Garabonciások ezúttal is mosolyt csaltak a jelenlévők arcára. A házigazda szerepét Rákóczi Ferenc töltötte be a nap folyamán, a Szerencsekerék játékban pedig esélyt adott a nyerésre a vállalkozó kedvűeknek. 
Csepreghy Nándor, fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár a sajtótájékoztatón elmondta, a nyílt nap célja az volt, hogy A Vértes Agoráját, mint az uniós támogatásokból megvalósult projektek egyikét bemutassák a közönségnek. Hangsúlyozta, további, hasonlóan jó célú kezdeményezésekben szeretnének együttműködni Tatabányával.


Schmidt Csaba polgármester kiemelte, hogy a Vértes Agorája a város népszerű közösségi intézményévé vált. A városvezető a nemrégiben megjelent Magyarország Kincsestára képeskönyv-sorozat Tatabányáról szóló példányával mondott köszönetet.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok