Októberben is lesz sörfesztivál Tatabányán


A Halott Pénz, a Strokes és a Dorothy is fellépnek Robiék Sörfesztiválján 2015. október 3-án Tatabányán a Megyeháza parkolóban. A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. és Schmidt Csaba polgármester közös sajtótájékoztatóján jelentették be, hogy október elején ismét sörfesztivál lesz Tatabányán, amelyre tulajdonképpen Szűcs Róbert "Robi" és barátainak meghívására várnak minden sör- és zenekedvelőt.Schmidt Csaba gratulált Robinak, a Soproni sör "Milliónyi élmény" elnevezésű egész nyáron át tartó játék győztesének, egyben örömét fejezte ki, hogy ezzel nem csak Robi és barátai nyertek egy sörfesztivált, hanem Tatabánya és környékének minden lakosa.


Szűcs Róbert a sajtótájékoztatón megköszönte a lehetőséget és meghívta a sör- és zenekedvelőket, hogy jöjjenek el a Megyeháza parkolóba október 3-án, szombaton és vegyenek részt a fesztiválon vele együtt. Robi megköszönte Schmidt Csaba polgármesternek, hogy Tatabánya ingyenesen bocsátotta rendelkezésre a Megyeháza parkolót, ezzel segítve, hogy minél többen részt tudjanak venni a rendezvényen.Schmidt Csaba polgármester egy tatabányai bányász korsót is adott a nyertesnek


Szűcs Róbert beavatta a sajtó képviselőit a játék és így a nyereményének részleteibe is. Mint elmondta: 1000 db kupakot gyűjtöttek össze barátaival együtt és ezzel vettek részt a játékban. A kupakok belsejében található 8 jegyű kódot töltötte fel az interneten keresztül. Mivel egyesével kellett feltölteni a kódokat, ezért sok órát töltött el szabadidejében, hogy sikerüljön minél nagyobb eséllyel játszani. Az eredmények ismeretében Robi, barátai és az egész város szerencsésnek mondható. Robi büszke arra, hogy Magyarországon először neki és barátainak van "saját" sörfesztiváljuk.


Gyere el Te is és csatlakozz a Facebookon az eseményhez ITT!
Részletes program:

14:00- mindenkit várnak a Megyeháza parkolóba
17:15 Stand Up Comedy Felméri Péterrel

18:00 Dorothy19:00 Strokes ütőegyüttes
20:00 Halott Pénz
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Szervező: Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok