Olcsó bútorok otthonos lakásokhoz


Tavasz van, a megújulás időszaka. Itt a lakásfelújítások, átrendezések ideje. Ezen alkalomból felkerestük a Fáraó Bútor Diszkontot és arról érdeklődtünk, hogy milyen lehetőség van náluk, ha változtatni szeretnénk, új lakást vagy házat rendeznénk be. Két dolog biztosan szembetűnő a helyszínen: az egyik, hogy az egyébként sem kicsi helyiséget mennyire telepakolták bútorral, a másik pedig az alacsony árak.

A helyszínen megtudtuk, hogy Tatabányán kívül Egerben is megtalálható a Fáraó Bútor Diszkont üzletlánc áruháza. Tatabányán 2017 nyarától várják a vásárlókat a Népház utcában a Jászai Mari Színházzal szemben.
A bútorok túlnyomó többségében magyar gyártók termékei, széles választékuk a legegyszerűbb daraboktól a felső kategóriás - akár egyedi - bútorokig terjed. A kiválasztott bútorok rövid határidőn belül, vagy raktárról azonnal megvásárolhatók. A tervezéstől a kivitelezésig bármilyen igényre kínálnak megoldást. És ami a bútoroknál fontos, hogy szükség esetén a házhoz szállításban is tudnak segíteni.

A Fáraó Bútor Diszkont minőségi és igényes termékekkel, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal vár minden kedves vásárlót Tatabányán, a Népház utca 9-ben.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak az elérhetőségeiken:
Cím: 2880 Tatabánya, Népház utca 9.
Telefon: 70/424-1718
E-mail cím: faraotatabanya@gmail.com

www.faraotatabanya.com


(X)Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok