Ötmilliós Samsung adomány


A Samsung Electronics Magyar Zrt., kampányt indított a helyi gyermeksport támogatása érdekében "Smart Sport a Gyermekekért" elnevezéssel. A program keretében a vállalat országszerte 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára, melyből a tatabányaiak 5 millió forintos "csomaghoz" jutnak.Schmidt Csaba polgármester köszöni meg az adományt. További képekért kattintson a fotóra!

Schmidt Csaba, az adományátadó rendezvényen elmondta: alapos mérlegelés után döntöttek arról, hogy mely városi gyermeksport szervezetek kapják meg a Samsung nagyvonalú adományát. Tatabánya sportos város, régi hagyományai vannak a sportnak, és a város új egészségprogramjában is kiemelt szerepet kap a rendszeres testmozgás - hangsúlyozta a polgármester.

Az adományokból egyaránt részesül sportegyesület, közép- és általános iskola is. Főképp LED televízió  és notebook szerepel a termékek között, melyeket a Polgármesteri Hivatal új tanácstermében vehettek át az intézmények képviselői.További képekért kattintson a fotóra!

A Samsung kiemelten nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, hiszen a gyermeksport a jövő sportsikereinek záloga. A cég által meghirdetett nemzetközi Hope Relay program magyarországi hívószava a "Smart Sport a Gyermekekért". A kampány keretein belül az ország megyeszékhelyein a polgármesterek – Tatabányán Schmidt Csaba - kapták a felkérést, hogy hozzáértésükkel segítsenek megtalálni azon gyermeksport szervezeteket, amelyek a leghatékonyabban tudják felhasználni a Samsung készülékeket. Minden megyeszékhely 5-5 millió forint értékű termékadománnyal támogathatja a helyi szervezeteket.


Az adománylista ide kattintva érhető el.
Kapcsolódó cikk:

Smart Sport a Gyermekekért - 2012. tavaszi bejelentés


Linkajánló:

www.smartsport.hu

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok