Rockerek fogtak össze a tatabányai vízilabdásokkal


Johanna az a kislány, akit két éve Tatabányán édesanyja kidobott az ablakon és ezáltal agykárosodást szenvedett. Egy tenyérnyi implantátum lett beültetve a koponyájába, újra tanul beszélni és koordinációs problémái is vannak. Édesapja egyedül neveli, minden jövedelmét a kislány ellátására költi.A képen: az EBP Tatabánya csapat tagjai, valamint balról jobbra Kovácshegyi Zoltán, a TVSE elnöke; Varga Vilmos, a TUnderground Club tagja; Zantleitner Tamás, vezető edző


A TUnderground Club 2016-ban már szervezett számára Dr. Verő Nikoletta segítségével egy dance training délutánt, ahová a belépő akkor a kislány kórházi ellátását elősegítő adományok, higiéniai termékek (baba tusfürdő, nedves törlőkendő, stb.) voltak.

Most az OB I.-es tatabányai férfi vízilabda csapat tagjai adnak lehetőséget, hogy közösen segíthessünk Johannának további gyógyulásában.
2017. január 28-án, szombaton 12:00 órai kezdéssel a Tatabányai Gyémánt Fürdő sportuszodája (Buborék) ad helyet a mérkőzésnek, ahol az EBP Tatabánya - BVSC Zugló játszik OB I-es bajnoki vízilabda mérkőzést.

A helyszínen 500,- forintos támogatói jegyet lehet vásárolni. A befolyt összegből Johanna további gyógykezelését segítik.

A szervezők mindenkit várnak sok szeretettel! Szurkoljunk együtt!Csatlakozzon a Facebook eseményhez!

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok