Sikeres volt a KEMEXPO-n a Tatabánya Pont standja

Felelősségteljesen gondolkodóvá tette a vásárlókat a gazdasági válság. Ezt támasztja alá az első alkalommal megrendezett KEMEXPO kiállítóinak forgalma, a látogatók érdeklődési köre. A 2012. április 13 és 15. között megrendezett kiállítás és vásár alkalmával 82 termelő és szolgáltató cég mutatkozott be a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban. A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda Közhasznú Nonprofit Kft. standja is nagy sikert aratott.


A Tatabánya Pont és GFSZ Csapata

A vásárlókat elsősorban az általános fogyasztási cikkek, a mindennapi élet alapvető kellékei érdekelték. Az ilyen jellegű termékeket, szolgáltatásokat kínáló vállalkozások számára jelentős többletbevételt jelentett a kiállításon való részvétel, a vásárlókkal való közvetlen találkozás.
A látogatók megfontoltabban nyitják ki a pénztárcájukat, mint néhány évvel ezelőtt – vélekedik a kiállítók többsége. A helyszíni megrendelések mellett fontosnak ítélték, hogy az expón nézelődők közül a jövőben aktív vásárlók váljanak.

A jelenlévő Tatabánya Pont standja is népszerűnek bizonyult. Sokan örültek annak, hogy ilyen formában hétvégén is elérhetővé vált a Tatabánya Kártya kitelepült Ügyfélközpontja és a helyszínen tudták kiváltani a kártyát.

A cikk ide kattintva folytatódik, érdemes elolvasni.Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok