Szavazzon a 2018-as év hentesboltjára Tatabányán!Szavazzon Ön is 2018. február 8., csütörtök éjfélig, hogy az Ön kedvence nyerje Az Év Hentesboltja Tatabányán 2018. címet! A szavazók között ajándékokat sorsolunk ki. Kérjük, az adatokat pontosan töltse ki, a nyeremények átvétele érdekében elérhetőségein felkeressük Önt. A sorsolás időpontja: 2018. február 10., szombat 14:45, Árpád tér.
Felhívjuk a kedves Szavazók figyelmét, hogy csak egy szavazatot fogadunk el azon Szavazók közül is, akik ugyanazon e-mail címmel és ugyanazon mobilszám megadásával szavaznak!

A szavazók között ajándékcsomagokat sorsolunk. Kérjük, az adatokat pontosan töltse ki, a nyeremények átvétele érdekében elérhetőségein felkeressük Önt. A sorsolás időpontja: 2018. február 10., szombat 14:45, Árpád tér.


Jöjjön el Ön is az 5. Tatabányai Malacságokra
2018. február 10-én az Árpád térre!

A RÉSZLETES PROGRAM ITT TALÁLHATÓ.Hozzájárulok, hogy adataimat az Agora Nonprofit Kft. - Tatabánya Pont (Székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.) kezelje. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át. A játékban az Agora Nonprofit Kft., valamint a Benyó Húsbolt, Gábor Hentes, Pannon Húsbolt tulajdonosai és munkatársai nem vehetnek részt.

A részletes játékszabályzat itt érhető el és az adatvédelmi nyilatkozat itt elérhető el. Az űrlap beküldésével elfogadom a játékszabályzatot és kijelentem, hogy ismerem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozat.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
 

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok