Szavazzon és adományozzon tejet!


Online szavazással Ön is eldöntheti, hogy 2012-ben kinek adjon át 12 ezer liter UHT tejet a Tetra Pak. A Szeretjük a tejet facebook oldalán 2012. november 22. és december 3. között szavazzon Ön is a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Egyesített Szociális Intézményeire, hogy tatabányai rászorulók kapják a tejet.TetraPak - Egy doboz tejben tengernyi szeretet


A cég idén harmadik alkalommal ajánlja fel támogatását olyan, hátrányos helyzetben lévő embereket segítő szociális intézménynek, akiknek nagy segítséget jelent az egészséges alapélelmiszer. 2012-ben a Szeretjük a tejet közösségi oldalán november 22-től december 3-ig bárki leadhatja szavazatát és ezzel támogathatja azt az intézményt, amelyiknek szeretné adományozni az említett 12 ezer liter tejet, melyet természetesen a Tetra Pak ajánl fel.

A Szeretjük a tejet facebook oldalán 2012. november 22. és december 3. között szavazzon Ön is a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Egyesített Szociális Intézményeire, hogy tatabányai rászorulók kapják a tejet.


A játék menete:

1. Kattintson ide a Szeretjük a tejet közösségi oldalán a játék alkalmazásra itt.

2. Ha nincs bejelentkezve, akkor lépjen be a Facebook felhasználói nevével a www.facebook.com oldalon.

3. Kövesse a lépéseket az adott oldalon, melyre a példa a következő:A következő lépéssel ossza meg barátaival is a hírt, hogy nekik is legyen lehetőségük adományozni. Köszönjük!
Bármelyik intézmény is kapja a legtöbb szavazatot, köszönjük a TetraPaknak az adományt!
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok