Táncfesztivál volt Tatabányán


Agora táncfesztivált és koreográfusversenyt tartottak 2013. október 19-én Tatabányán. A rendezvény vasárnap délután gálaműsorral zárult a Földi Imre Városi Sportcsarnokban a Csík Zenekar fellépésével.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


Első alkalommal, ám hagyományteremtő szándékkal rendezték meg hétvégén a megyeszékhelyen az Agora táncfesztivál és koreográfusversenyt. A rendezvényt Bereznai Csaba nyitotta meg. – Tapasztalataim szerint a néptáncosok olyan közösségeket alkotnak, melyek tagjai nyitottak mások, még a magamfajta botlábúak és –fülűek felé is. Köszönet illeti azokat a segítőket, akik a háttérben állnak és megteremtik a lehetőséget a fiataloknak a kibontakozásra. Értük vannak az Agorához hasonló "házak", és értük kell tevékenykedniük az önkormányzatoknak, hogy értékes programok születhessenek – fejtette ki Tatabánya alpolgármestere.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A nívós, kuriózumnak tekinthető megmérettetés szervezésében oroszlánrészt vállalt Emmer Róbert, aki elmondta: három évvel ezelőtt fogant ötlete vált valóra.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


–Most, első ízben autentikus és tematikus, azaz eredeti tánc, illetve táncszínházas kategóriákban díjazott a zsűri. A megyei meghívottak közül négyen – a tatabányai Bányász, a Felsőgallai Német Nemzetiségi, a komáromi Garabonciás, valamint a Tata Táncegyüttes – képviseltették magukat, de érkeztek csoportok a fővárosból, Százhalombattáról és Pozsonyból is – számolt be a főszervező.A Csík Zenekar koncertjével zárult a kétnapos táncfesztivál. További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

Forrás: Kemma.hu

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok