Majális a Csónakázó-tónál

 

Reggel fél 10-kor, a XV. Komárom-Esztergom Megyei Ifjúsági Fúvószenekari Találkozóval kezdődött idén a Tatabányai Majális programja.Dr. Kancz Csaba köszöntőjében elmondta: külön öröm számomra, hogy a fesztivál épp május 1-jén kezdődik, hiszen a gyönyörű időben sokan kilátogatnak ide a Csónakázó-tóhoz, és igazán színvonalas műsort hallgathatnak majd meg. A fesztivált tizenötödik alkalommal rendezik meg: elmondhatjuk, hogy kamaszkorba lépett a rendezvény, s ez a rendezvény életében is változást, megújulást hoz majd. Azt kívánom, lépjen felnőttkorba, majd idősödjön is: élje meg azokat a fontos évtizedeket, amitől majd hagyománnyá tud válni – hangsúlyozta az alpolgármester. A kora délutánig tartó fúvószenekari találkozón Tatabánya testvérvárosa, Aalen is képviseltette magát.


A délutáni program a Bányász Táncegyüttes májusfa állításával folytatódott, mellette volt táncolás, táncház, játszóház, kicsiknek és nagyoknak lovaglás, a rendezvényre kilátogatókat egész nap várta a vidámpark.A nap vége felé Schmidt Csaba polgármester városi elismerést adott át Csernoviczki Éva Európa-bajnok cselgáncsozónak és Esztergályos Patrik párbajtőröző kadet-világbajnoknak. A polgármester gratulált a két sportolónak, akik, mint ahogy fogalmazott: a város és a városi sport jó hírét vitték és viszik szerte a világban.

Ezt követően Magyarország első számú hipsztere, ByeAlex és zenekara lépett a színpadra, majd utánuk a Fair Play zenekar játszott a közel éjfélig tartó utcabálon.forrás: www.tatabanya.hu
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok