15 éves a Dot-Ing Ingatlaniroda


A Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda idén 15 éves. A cégnél dolgozó csapat minde tagja nem csak azt tartja fontosnak, hogy az ingatlan adás-vétel kapcsán a legjobb minőségben végezzék munkájukat, hanem azt is, hogy a kultúrát is támogassák. 2015-ben, születésnapjuk alkalmából egyrészt a saját ügyfeleiknek is kedveskednek Gyémánt Fürdő belépővel, másrészt A Vértes Agoráját és a Tatabánya Pontot, így a III. Tatabányai Sörfesztivált is támogatják. Ha valaki az ország más pontján lakik  és Tatabánya környékén keres munkát, emellett pedig lakást, nagyon sokat tudnak segíteni. Saját fejlesztésű számítógépes programjukkal könnyen egymásra talál eladó és vevő.A 2001-ben alakult Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda fő munkaterülete Tatabánya, Tata, Oroszlány, Komárom és Ács, valamint a vonzáskörzetükben fekvő települések, így szinte az egész megyét lefedi tevékenysége. Komárom-Esztergom megyén kívül Győrben és Mosonmagyaróváron is működik irodája, belső rendszere tehát összeköti a két szomszédos megyét, így könnyen le tudja bonyolítani az átköltözéseket.
A cég rendkívül jól működő, országos kapcsolatrendszert épített ki. Több szövetség és egyesület tagjaként 10 éves barátságokat és együttműködési kapcsolatokat ápol más nagyvárosok irodáival is.
Mit is jelent tizenöt év az ingatlanpiacon?

Sok-sok ügyfelet, ismertséget, elszámoltathatóságot, helyismeretet, eligazodást az árak és piaci változások világában. Jelent ezeken túl állandó munkatársakat, megfelelő szakértelmet és korrekt, teljes körű ügyintézést.
Az ügyfélközpontú rendszer hatékony működését a saját fejlesztésű CRM program segíti (ügyfélkezelés, értékesítés támogatás), amely folyamatosan párosítja a potenciális vevőket a nekik megfelelő ingatlanokkal, e-mail-ben küld értesítést a keresőknek.
Az ingatlan keresőkkel és kínálókkal való folyamatos kapcsolattartást és tájékoztatásukat a Dot-Ing belső szabályzata biztosítja. Az ingatlan-ügylettel egy referens foglalkozik az értékesítési folyamat elejétől a végéig, a megbízásba vételtől és értékbecsléstől a birtokbaadásig.
A sikeres értékesítést támogatja még a kiterjedt hirdetési csatornák használata: a világhálón a www.dot-ing.hu, a www.ingatlanbazar.hu, a www.ingatlan.com, a www.ingatlannet.hu, a www.ingatlancba.hu weboldalak, nyomtatásban pedig a Keminfó Magazin, a Szuperinfó, a Tatai Hírözön, a 24 ÓRA, a KomFront. Az eladónak így nem kell hirdetésre költenie, az ingatlanába pedig már egy előzetes szűrésen átesett vevő jelölt érkezik majd.
A kollégák ingyenes értékbecsléssel állnak az ügyfelek rendelkezésére az ingatlan megbízások felvételekor, sőt, a legkedvezőbb megbízási díjjal dolgoznak (1,99%). A részletekről a referensek adnak felvilágosítást az irodában vagy az ingatlan felmérésekor.
A Dot-Ing tevékenységkörébe tartozik még a bank-független hiteltanácsadás, energiatanúsítvány-készítés, ügyvédi szolgáltatás, a tulajdoni lap lekérése (az iroda rendelkezik földhivatali TakarNet összeköttetéssel), és jól működő kapcsolatot ápol bankokkal és biztosítókkal.
Az irodavezetők, munkatársak, tulajdonosok személyes, régóta tartó, korrekt üzleti kapcsolatban állnak banki értékbecslőkkel, fiókvezetőkkel, biztosítási és megtakarítási termékeket forgalmazó cégek vezetőivel, üzletkötőivel.

A Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Tatabányán a Komáromi út 23. alatt található.


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok