Több ezren az Árpád téren Szilveszterkor


Hajnalig tartó utcabállal köszöntötték az újévet az Árpád téren 2014. január elsején hajnalban. Városunkban kerékpáros felvonulással és az Árpád téren koncerttel, látványos tűzijátékkal ünnepelhetett mindaz, aki vidám társaságban szerette volna búcsúztatni a 2013-as, illetve köszönteni a 2014-es évet.

A korábban a Facebookon meghirdetett évvégi fotófeltöltő játék nyertese átvette a Samsung Galaxy TAB 3 tabletet és egy nagy üveg pezsgőt Schmidt Csaba polgármestertől.  

Tatabánya szilveszteri mulatságán az érdeklődés felülmúlta a szervezők várakozásait. Csaknem kétezren gondolták úgy, hogy a megyeszékhely szívében töltik el az ünnepi pillanatokat. A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda díjmentes programjára sokan hoztak magukkal, hogy már éjfél előtt beharsogják a teret. A Story Zenekar a 80-as és a 90-es évek válogatásaival érkezett és alapozta meg tíz órától a jó hangulatot.
Éjfélkor pedig megkezdődött a színpompás tűzijáték is, a polgármesteri hivatal épületének tetejéről égre rajzolt látványosságot nagy tapssal értékelték az óévbúcsúztatók. A konfetti felhőben ünneplők mindez után Makszim zenéjére mulattak, és ünnepelték az újév első napját.Együttműködő partner és támogató: Vértes Agorája
Támogatók: OTP Bank, Tatabánya Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala, T-Szol, Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.,

Köszönjük a látogatóknak, hogy ilyen sokan eljöttek és a támogatóknak a segítséget!


forrás: 24 óra
fotó: Tatabánya Pont

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok