Új kapuval ünnepel a Máltai Játszótér


2013. szeptember 22-én vasárnap 10 órától 16 óráig tartja nagyszabású születésnapi rendezvényét a tatabányai Máltai Játszótér.A fotó 2012-ben készült.


Talabéra Andrea, a játszótér vezetője elmondta: egész nap izgalmas, szórakoztató programokkal várják a kicsiket, nagyokat és kísérőiket. A kínálatban lesz kézműves foglakozás, homokkígyó építés, akadályverseny, várfutás, rajzverseny, arcfestés, tánc-tanítás. A játszótérre egy bohóc is ellátogat. A fizikai-ügyességi és szellemi feladatok elvégzéséért mindenki ajándékot kap.A fotó 2012-ben készült.


A színpadon 15 órai kezdettel fellép az Ének Iskolájának három kisdiákja: Izsó Bogi, Lőrincz Álmos, Dani Mátyás.


16 órától hivatalosan átadásra kerül a tatabányai Fafaragó Tábor művészei által alkotott díszes új bejárati kapu.
Az avatáson részt vesz Schmidt Csaba Tatabánya polgármestere, Bondor Lajos a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-dunántúli Régióközpont vezetője és Gengeliczky László fafaragó művész.

A hivatalos ceremónia után felvágják a születésnapi tortát, s mindenkit szívesen látnak egy szeletre.Az új kapu és a rendezvény a támogatóinak önzetlen segítsége nélkül nem valósulhatott volna meg. Talabéra Andrea a játszótér közössége nevében köszönetét fejezi ki Tatabánya Megyei Jogú Város vezetésének, Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft-nek, Poli-Farbe Kft-nek, tatabányai Jászai Mari Színháznak, Frissbeton Strabag Zrt-nek és az önkénteseinknek.


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok