Új külsőhöz új belső: kibővült a tatabányai INTERSPAR


A kívül-belül megszépült tatabányai hipermarketben új kényelmi szolgáltatások is helyet kaptak, mint például a változatos hideg- és melegételeket kínáló SPAR toGo étterem.A SPAR Magyarország idén több mint 23 milliárd forintot fordított fejlesztésekre. Tatabánya és térsége jelentős vásárlóerővel bír, és a 2000-ben átadott INTERSPAR hipermarket vásárlóközönsége folyamatosan gyarapszik. Számukra a legmagasabb minőségű, modern szolgáltatásokat nyújtó környezetet teremtett a július elején indult beruházás, amely meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt.A rekordidő, mindössze 5 hónap alatt megvalósult fejlesztés során az épület főfrontja modern homlokzati megjelenéssel gazdagodott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: átlátható, korszerű és esztétikus környezetben, több mint 5.000 négyzetméteren – 1.360 négyzetméter shopterületen és 3.950 négyzetméter eladótérben – válogathatnak a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között.A még kényelmesebb vásárlást nagyban segíti, hogy rövidített belső út visz az eladótérig: a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is könnyíti a mozgást. Az épület az előzőekhez képest sokkal energiatakarékosabb: a belső tereket alacsony fogyasztású LED lámpák világítják meg.
Az áruház új szolgáltatásai közül kiemelkedik az újdonságnak számító SPAR toGo étterem. Itt helyben készült, friss meleg- és hidegételeket – pizzákat, grillételeket, sülteket, szendvicseket, illetve salátákat és üdítőket – fogyaszthatnak az áruházba betérők, de természetesen haza is vihetik azokat.


A hipermarket nagyban segíti a helyiek mindennapjait, hiszen a megújult tatabányai INTERSPAR több új szolgáltatással is várja a vendégeit. Az üzletsoron divatáru- és cipőüzletek mellett mobiltelefon-szaküzlet, fodrászat és ékszerkereskedés is található, de lehet biztosítási ügyeket is intézni vagy pénzt váltani. Praktikus szolgáltatás a parkolóházban működő autómosó is.


A tatabányai áruház 2017. november 30-tól várja vásárlóit a megszokott nyitva tartási rend szerint.


Az áruház elérhetősége és nyitva tartása:
2800 Tatabánya, Győri út 25.
H-Szo: 6:00-22:00
V: 8:00-19:00


(x)Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok