5. TATABÁNYAI MALACSÁGOK - 2018


KOLBÁSZTÖLTŐ VERSENY


VERSENYKIÍRÁS


Az 5. Tatabányai Malacságok kolbásztöltő versenyére 3-8 fős csapatok jelentkezését várjuk.

A nevező csapatoknak biztosítunk helyet, 10 kg friss kolbászhúst és belet, melyet a töltés előtt fehér műanyag ládában adunk át 1000 Ft-os letéti díj ellenében. A letéti díjat a versenyt követően a láda leadásakor visszatérítjük a csapatnak. Ezenkívül biztosítunk asztalt és vizet, a többi kelléket a csapatoknak szükséges magukkal hozni (hagyományos kézi daráló, töltőgép, fűszerek, kések, vágódeszka, edények, kézmosáshoz lavórok és minden egyéb szükséges eszköz).


A kolbásztöltésre 2018. február 10-én 11:00 órától 13:00 óráig van lehetőség a rendezvény helyszínén (Árpád tér) erre kijelölt helyeken. A kolbászmintát a csapat megjelölésével a szervezőknél kell leadni legkésőbb 13.00 óráig.


Az 5. Tatabányai Malacságok programja ITT található.


 
A nevezési díja:
10.000,- Ft Tatabánya Kártyával (a csapatból egy főnek be kell mutatnia a Tatabánya Kártyáját)
11.000,- Ft Tatabánya Kártya nélkül.
(+1000,- Ft minden csapatnak, amely a verseny végén visszajár.)


A versenyben részt vevő csapatoknak egy pár kolbászt (2X20-25 cm) kell leadni, amely ízre, küllemre és aromára is meg kell feleljen a zsűri elvárásainak.
A nevezési díjat befizetni személyesen, készpénzzel a Tatabánya Pont irodában (2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.) VAGY utalással lehet. A befizetett díjról számlát állítunk ki. Utalni az alábbi számlaszámra lehet: Agora Nonprofit Kft. - 10300002-10592029-49020137. A közlemény rovatban, kérjük tüntesse fel az alábbiakat: "Kolbásztöltő verseny 2018., nevezési díj; a jelentkező csapat neve"
Kérjük, figyeljenek a pontos kitöltésre!


A nevező csapatok minden résztvevőjének kötelező kötény, köpeny és sapka vagy kendő használata, melyet egyedileg kell kialakítani a csapatra jellemző sajátosságokkal, hiszen a zsűri az elbírálásnál a csapatok ötletességét, egyediségét is figyelembe veszi.A megmaradt kolbászalapanyagot a csapatok saját felhasználásra megtarthatják, amelyet zárt edényben kell tárolni, további értékesítésre illetve kóstoltatásra azonban nem használható fel.  Kérjük, hogy a kolbászgyártás során keletkezett ételmaradékot az általunk biztosított műanyagzsákokban tárolják, melyet a versenyt követően a szervezőknél kell leadni.


A résztvevőknek a jelentkezéskor az alábbi szabályok betartását kell vállalniuk:

1. Elektromos eszközök nem használhatók! Áramot nem tudunk biztosítani a csapatoknak!
2. Az asztalok elfoglalása 9:00 - 10:00 óra között történik. Regisztrálni a sátorban lehet – itt kapják meg a sorszámokat, a kolbász készítésélhez szükséges húst és belet.  
3. Az asztalok elfoglalása után (autóból kipakolás) a kijelölt parkolóban tárolják a gépkocsikat, tehát nem a rendezvény területén.
4. A program végén a szemetet a kijelölt tárolóedényekben helyezik el! A kolbászgyártás során keletkezett ételmaradékot az általunk biztosított műanyagzsákokban tárolják, melyet a versenyt követően a szervezőknél kell leadni.
5. A megmaradt kolbászalapanyagot a csapatok saját felhasználásra megtarthatják, amelyet zárt edényben kell tárolni, további értékesítésre illetve kóstoltatásra azonban nem használható fel.  
6. A regisztrált csapat nevében a Csapatvezető / Regisztráló felel a Szervezők felé az átadott tárgyak (pl. sörpad garnitúra) és a rendezvény rendjének vonatkozásában.
 

A versenyre nevezni az alábbi nevezési lapon csapatnév megjelöléssel lehet, legkésőbb 2018. január 31-ig.


Eredményhirdetés a színpadon 15:00 órakor lesz. A zsűri által legízletesebbnek ítélt első három csapatot értékes nyereményekkel jutalmazzuk, továbbá értékes különdíjak is kiosztásra kerülnek.


Szeretettel várjuk az Önök jelentkezését is!


Szervező: Tatabánya Pont


Ötletgazda: Bányász Művelődési Otthon, Kertváros (Pákai Ernő, Magyarné Kocsis Andrea)


 Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok